Формування заяви про допуск до ЄВІ та заяви-анкети для оформлення екзаменаційного листка для вступників на магістра - 2021
Завантаження персональних даних з файлу
Завантажити персональні дані з файлу:
Заповнення персональних даних
ПІБ вступника в називному відмінку
Прізвище
Ім'я
По батькові відсутнє
По батькові
Стать:
Чоловіча
Жіноча
Дата народження
Місце народження
Громадянство
Україна
інша країна
Документ, що посвідчує особу та підтверджує громадянство:
Не обрано
паспорт громадянина України
паспорт громадянина України з безконтактним електронним носієм
паспорт громадянина України, що не містить безконтактного електронного носія
посвідка на постійне проживання в Україні
паспорт громадянина України для виїзду за кордон
дипломатичний паспорт України
службовий паспорт України
посвідчення особи моряка
посвідчення члена екіпажу
посвідчення особи на повернення в Україну
тимчасове посвідчення громадянина України
паспорт громадянина іноземної держави
тип документа
серія (за наявності), номер
Реєстраційний номер облікової картки платника податків:
Відмовився(лась) від отримання
Місце проживання:
Область
Район області
Назва населеного пункту
Вулиця
Будинок
Корпус
Квартира
Поштовий індекс (5 цифр)
Контактний телефон
Email
Введіть діючу адресу електронної пошти.
Спеціальними умовами щодо участі у конкурсному відборі під час вступу для здобуття вищої освіти:
Користуюсь
код(и) умов(и):
;
;
;
;
дата та номер медичного висновку:
Не користуюсь
Інформація про освіту:
Іноземна мова, яку вивчав(ла) і бажаю продовжити вивчення:
Англійська
Німецька
Французька
Іспанська
інша мова
Здобуду В ПОТОЧНОМУ РОЦІ освітній ступінь бакалавра в закладі вищої освіти (зво):
Національний університет харчових технологій
інший зво
Дані довідки, що підтверджує факт замовлення диплома бакалавра (тільки для вступників, які у рік вступу навчались у військових закладах)
Здобув(ла) ступінь вищої освіти бакалавра/магістра (освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста) в
році;
Дані документа про здобутий ступінь вищої освіти (указують особи, які завершили навчання в минулих роках):
серія
номер